VeroDesign - Handgemaakte Glaskralen
Algemene Voorwaarden
 
Algemeen
Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat de Klant de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden aanvaard
VeroDesign behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.
 
Bestellen
Een bestelling kunt u plaatsen dmv het contact formulier.
Hier kunt U aangeven wat U wenst.
 
Koopovereenkomst.
Alle aanbiedingen van VeroDesign zijn vrijblijvend en zolang de voorraad strekt.
VeroDesign behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen.
Er is pas sprake van een koopovereenkomst wanneer VeroDesign een bevestiging geeft van de bestelling aan de koper. De Klant en VeroDesign komen uitdrukkelijk overeen dat door gebruik te maken van electronische communicatievormen een geldige overeenkomst tot stand komt zodra deze orderbevestiging aan Klant is verzonden.
 
Betaling
Het verschuldigde bedrag dient binnen 8 dagen betaald te worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
 
Levertijd.
Bestellingen worden pas na ontvangst van de betaling in behandeling genomen. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen nadat uw betaling bij mij is bijgeschreven verzonden. U kunt uw bestelling ook afhalen (op afspraak) waarbij contante betaling mogelijk is.
 
Verzending.
De verzending van uw bestelling gebeurt per post. VeroDesign aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. het zoekraken van pakketten, verzonden via de post. Wilt u wel zeker zijn dat uw bestelling bij u aankomt, dan kunt u het aangetekend laten bezorgen. De kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.
 
Klachten.
Mocht u klachten hebben, schroom niet, neem dan contact met mij op via email ( verodesign@live.nl) . Ik zal dan zo spoedig mogelijk naar een passende oplossing zoeken.